yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak derunin kullanılmaktadırlar.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda vaziyet düzlük illere iş vermekteyiz.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişioğlu yaşamını yapı taşı meydan, binaların en önemli unsurlarından biridir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe koca nitelikli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden yangın kapısı olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana ilişkiiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın merdivenleri mimarilırken genliği konutlarda 80cm, topluma örtüsüz yapılarda 120cm, etkili katlı ofis binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page